You Are Viewing

A Blog Post

Joacim Cans & Mörkret på Sverigeturné 2016

Nu byter Joacim tillfälligt kostym och presenterar en exklusiv turné där det avskalade får stå i fokus. Egna låtar från soloalbumet ”Nu Kan Mörkret Falla” framförs och varvas med de låtar som legat till grund för hans svenska musikaliska uppfostran. Det blir allt-i-från Cans, Cornelis och Afzelius till Thåström, Magnus Johansson och Taube. Detta med den unika sättningen: Sång, gitarr och nyckelharpa. En kväll som kommer underhålla, skava och beröra.

Mörkret består av Tomas ”Limpan” Lindberg på gitarr och den trefaldige världsmästaren på nyckelharpa Magnus ”Storis” Holmström.

22/1 Mora – Strand Kök & Bar
23/1 Örebro – East West biljetter
29/1 Falun – Kristinehallen biljetter
30/1 Grängesberg – Cassels biljetter

Joacim Cans live